Savić: Verujem da ću biti spreman za revanš

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2018, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Verujem da ću biti spreman za revanš

Defanzivac Crvene zvezde napustio je juče igru na poluvremenu, zbog povrede, ali njegovi saigrači su odlično odradili posao u odbrani i sačuvali svoju mrežu netaknutom.

Crvena zvezda i Salcburg remizirali su (0:0) u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a kapiten je, kao i na svim ovosezonskim evropskim mečevima, bio Vujadin Savić. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Predvodnik crveno-belih izneo je svoje utiske sa jučerašnjeg meča.

"Igrali smo bez publike, što je bilo jako teško, ali smo ostvarili pozitivan rezultat, kojim smo zadovoljni. Dan posle utakmice, kada su se slegli utisci, mogu da kažem da smo pružili dobru partiju, ali nažalost nismo uspeli da postignemo pogodak. Međutim, veoma je važno da nismo primili gol, što nam daje samopouzdanje pred revanš. Mislim da su nam podjednake šanse za prolaz dalje."

Štoper kluba iz Ljutice Bogdana igrao je sa bolovima i uspeo je da izdrži prvih 45 minuta.

"Već dve nedelje imam problem sa međurebarnim mišićem, sutra idem ponovo na snimanje, pa ćemo videti kakva je situacija. Istegao sam neki mišić koji mi pri velikom naporu pravi ozbiljan probelm i osećam bol. Ipak, mislim da ću biti spreman za revanš, najiskrenije se nadam", pozitivno razmišlja stub odbrane šampiona Srbije.

Izneo je, potom, svoja očekivanja od odlučujućeg meča za ulazak u grupnu fazu.

"U Austriji ćemo ući u meč hrabro i pametno, vrelog srca i hladne glave. Biće teška utakmica, ali kao što svaki Zvezdaš veruje da ćemo ući u Ligu šampiona, tako i ja verujem i nadam se da ćemo ostvariti naš san", zaključio je Savić.

Meč sezone za crveno-bele, zakazan je za sledeću sredu, na "Red Bul Areni" u Salcburgu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.