Savić: Rikardinjo nije ni na 20%

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: "Rikardinjo nije ni na 20%"

Vujadin Savić je govorio za zvanični sajt Crvene zvezde o prvoj utakmici po povratku u svoj omiljeni klub, ali i o Rikardinju.

Vujadin Savić je jedan od povratnika u crveno-beli tabor, od njega se očekuje da bude zamena za Aleksandra Lukovića koji je ostao bez ugovora.

Savić je odigrao čitav meč protiv Florijane, zajedno sa Frmipongom je činio tandem štopera, a nakon utakmice je istakao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadovoljan učinjenim, ali da mora da se odradi i druga utakmica na Malti.

"Puno mi je srce što sam ponovo zaigrao na Marakani. Moram da priznam da sam se jako čudno osećao pošto sam do juče bio na tribini, ali presrećan sam što sam sada na terenu. Smatram da svi treba da budemo zadovoljni ostvarenim rezultatom. Iako je prvo kolo i možda na papiru slabiji protivnik, za mene Florijana nije malteška ekipa, već italijanska i treba ih respektovati. Tri gola prednosti je sasvim zadovoljavajuća zaliha pred revanš", rekao je Vujadin Savić, prenosi sajt Crvene zvezde.

On je ponovo pohvalio svog nekadašnjeg saigrača, Rikardinja, koji je odigrao dobru utakmicu juče protiv Florijane.

"Po mom mišljenju on nije odigrao ni 20% onoga što on zaprvo može i kako je igrao. Nisam na terenu imao mnogo prilike da obratim pažnju konkretno na njega, ali znam da nije bio na nivou kakav je inače. Njemu treba vremena da se opusti, prilgodi na ambijent i navijače jer u Šerifu smo igrali pred stotink ljudi i vladala je porodična atmosfera na stadionu. Ne sumnjam da će se brzo privići na navijače i na Zvezdin grb i znam da će biti sve u redu", istakao je Vujadin Savić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.