Savić: Kad je Zvezda dala treći gol, tada je prelomila utakmicu

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 21:27

Savić: Kad je Zvezda dala treći gol, tada je prelomila utakmicu

Trener fudbalera Mladosti Igor Savić čestitao je Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost u Lučanima 4:1 (2:1) u trećem kolu Superlige Srbije.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, mi smo hteli da pružimo jednu dobru igru što smo u nekim segmentima utakmice i pokazali. Kad je Zvezda dala treći gol, tada je prelomila utakmicu. Do tog trenutka smo imali neke dve-tri šanse. Nsimo uspeli da damo drugi gol, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << idemo dalje", rekao je Savić posle meča.

Zvezda sa maksimalnih devet bodova zauzima prvo mesto na tabeli Superlige Srbije, dok je Mladost na sedmom mestu sa četiri boda.

U narednom kolu Zvezda dočekuje Spartak iz Subotice, a Mladost gostuje Napretku u Kruševcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

‘KAD JE ZVEZDA DALA TREĆI GOL, TADA JE PRELOMILA UTAKMICU’: Trener Mladosti realan nakon poraza!

Izvor: HotSport.rs, 11.Avg.2023

Borila se njegova ekipa koliko je mogla. Crvena zvezda je danas u Lučanima nadigrala ekipu Mladosti rezultatom 4:1. Mnogo bolji bili su gosti, ali je i domaćin pružio više nego dostojan otpor. Nakon meča trener Mladosti izneo je svoje viđenje: ‘Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, mi smo hteli...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.