Saša Obradović novi trener Zvezde?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2020, 11:46

Saša Obradović novi trener Zvezde?

Legendarni košarkaš i trener vraća se u svoju Crvenu zvezdu. Ovoga puta – u ulozi glavnog trenera!

Košarkaši Crvene zvezde i naredne sezone nastupaju u najelitnijem košarkaškom takmičenju, Evroligi, a prema ekskluzivnim saznanjima portala RSB, u tom pohodu predvodiće ih legenda kluba, Saša Obradović.

Pregovori su, prema portalu koji je veoma blizak sa strukturama kluba, u završnoj fazi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ostali su još sitni detalji do zvanične promocije.

Kao igrač je imao prebogatu klupsku i reprezentativnu karijeru, istinska je legenda Crvene zvezde i nakon renomirane trenerske epohe u kojoj je najzapaženije uspehe beležio sa ekipama Albe i Lokomotive Kuban, doskorašnji strateg Monaka će se u svoj klub vratiti kao glavni trener.

Za navijače kluba ova vest će možda biti neočekivana, jer su medijski impulsi prethodnih dana sugerisali da je Dejan Radonjić bliži klupi, ali nema nikakve sumnje da crveno-beli u Saši Obradoviću dobijaju ozbiljnog, proverenog stručnjaka, legendu kluba koja dobro zna šta je Crvena zvezda, i kolike su njene ambicije.

Kao igrač Zvezde ubeležio je 198 nastupa, 1994 poena, uz dve osvojene titule prvaka.

Dovođenjem novog trenera Zvezda i zvanično započinje stvaranje tima za narednu sezonu, u kojoj će  tim, između ostalog, braniti i trofej ABA lige, s obzirom na to da zbog pandemije virusa korona liga nije zvanično dobila šampiona ove sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.