Šansa za Naisu

Izvor: NTV.rs, 10.Apr.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za Naisu

Rukometašice Naise imaju veliku šansu da se posle tri godine ponovo plasiraju na završni turnir četiri najbolje ekipe u okviru Kupa Srbije. Za uspeh je potrebno da pobede Vojvodinu bilo kojim rezultatom, jer je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Novom Sadu bilo nerešeno 27:27. Igraće se u Hali „Čair“, u subotu , sa početkom u 19 časova.
Pre rukometašica , od 17 časova počeće duel rukometaša Železničara i Crvene zvezde, u okviru trećeg kola „plej auta“. Oba tima >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << su u prethodnom kolu poražena, pa će u subotu tražiti priliku za popravni.
I vaterpolisti Naisa nastupiće u subotu i to u okviru četvrtfinala „plej ofa“. Njihov rival je učesnik regionalne lige beogradska Crvena zvezda. Naravno, „crveno-beli“ su apsolutni favoriti, ali iz tabora „niških vilenjaka“ najavljuju dostojan otpor pred svojim navijačima. Početak je u 19.30. Ulaznice po ceni od 200 dinara prodaju se na biletarnici bazena.
U Prvoj futsal ligi Srbije na programu je 19.kolo. Kalča Memoris će u subotu od 21 čas u Hali „Čair“ dočekati čačansku Fontanu, dok će Vinter sport gostovati u Vranju. Treći niški prvoligaš Kopernikus odmeriće u ponedeljak snage sa SAS-om u Zrenjaninu.
U Srpskoj fudbalskoj ligi –istok oba niška kluba biće u ulozi gosta. U subotu od 16 časova u Negotinu će se sastati Hajduk Veljko i OFK Sinđelić, dok fudbaleri Cara Konstantina putuju za Trstenik.
Kuglaši Niš –Puta uprkos tome što godinama ne igraju u čairskoj kuglani, sačuvali su mesto u društvu najboljih. „Putari“ će u poslednjem kolu ,kao domaćini u Kruševcu u subotu odmeriti snage sa Ibrom iz Kraljeva, koji je ispao iz Super lige. Biće to prilika da se iskažu mlađi igrači. Kuglaši Čaira su već odigrali meč poslednjeg kola u Prvoj ligi. Pobedili su kao domaćini beogradsku Tehnohemiju sa 6:2 i sa 15 bodova izborili mesto u sredini tabele.
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.