Izvor: Danas, 14.Jun.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion "uštopovao" Mičela

Adam Mičel sa Novog Zelanda prošao je jednomesečnu probu u Crvenoj zvezdi i potpisao jednogodišnji ugovor sa predstavnikom Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uvećavši konkurenciju na poziciji štopera.

- Želeo bih da se zahvalim treneru na prilici koju mi je pružio. Privilegovan sam što sam u klubu koji je bio šampion Evrope. Nadam se da ću ostaviti trag - poručio je dvadesetogodišnji član mlade reprezentacije svoje zemlje, koji će zbog majčinog >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << hrvatskog porekla i dobijanja komšijskog pasoša u Superligi imati status igrača iz bivše Jugoslavije.

Posle Mičela klub iz LJutice Bogdana uskoro bi trebalo da parafira ugovor i sa Gvadalupaninom Tomasom Fibelom, takođe centralnim defanzivcem, slobodnim u izboru nove sredine posle epizode u ruskoj Mordoviji, ali i sa nekim drugim igračima, jer crveno-beli traže pojačanja na sve strane. Ono što je izvesno je da je golgeter Andrija Pavlović ispao sa spiska Zvezdinih pikova, jer je iz Čukaričkog otišao u Kopenhagen.

- Pavlović je bio samo jedna od opcija i njegov odlazak u Dansku nas ne remeti. Radimo na dovođenju novog napadača. Pre ćemo se odlučiti za Srbina, ali ne odbacujem mogućnost da nas pojača stranac - objasnio je sportski direktor Blažo Raosavljević, uporan u nameri da na “Rajka Mitića” vrati napadača Uroša Đurđevića iz Palerma.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.