Samo je jedan igrač Zvezde dao izjavu posle poraza od Partizana

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 23:45

Samo je jedan igrač Zvezde dao izjavu posle poraza od Partizana

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u prvom meču finala ABA lige od Partizana, a posle meča gotovo niko nije želeo da priča pred novinarima.

Jedino se kratko obratio Ognjen Dobrić, i to za sajt generalnog sponzora, i tom prilikom istakao da se dobro oseća uprkos porazu 88:80 na startu finalne serije.

"Iskreno, osećam se okej, zato što je prva utakmica. Odigrali smo katastrofa prvo poluvreme, vratili smo se u drugom, ali Partizan je imao veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razliku i čuvao je do kraja", rekao je Dobrić za "Meridiansport".

Već za dve večeri igra se drugi meč, ponovo u crno-beloj Štark areni.

“Imamo drugu utakmicu, imamo za šta da se uhvatimo. Pokazali smo da možemo da igramo na njihovom terenu", naglasio je Dobrić.

Potom je upitan šta je Duško Ivanović rekao igračima u svlačionici.



“Rekao nam je da igramo kao u drugom poluvremenu. Mi moramo da budemo dobri u oba pravca, da igramo sa više energije, zato što Partizan igra tako i moramo da ispratimo taj način igde i da budemo mirni u tim odlučujućim trenucima"
, podvukao je Ognjen Dobrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.