Samo da se pojačamo na vreme

Izvor: Danas, 11.Maj.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo da se pojačamo na vreme

Crvena zvezda promovisala je juče novog-starog trenera Miodraga Grofa Božovića, sa kojim je dogovoren nastavak saradnje na još dve godine. Crnogosrki stručnjak objasnio je da su presudnu ulogu za njegov ostanak u klubu imali navijači i da se o svemu sa čelnicima kluba lako dogovorio.

-Ne obećavam neke spektakularne rezultate, ali učinićemo sve da obradujemo narod i osvojimo duplu krunu i nastavimo dominaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << u srpskom fudbalu. Skandiranje delija mi je najlepši događaj u životu posle rađanja dece i pokušaću da opravdam njihova očekivanja - rekao je Božović na promociji.

U javnosti su se pojavljivale priče o basnoslovnim ponudama nekih klubova koje je Božćović odbio, ali on sam je priznao da je za neke od njih saznao iz novina.

- Da se razumemo, ne radim džabe u Crvenoj zvezdi i ne žalim se na finansijske uslove - objasnio je Božović.

Po njegovim rečima suština pregovora njega i kluba bila je u garancijama da će biti sačuvana sadašnja ekipa i da će biti obezbeđen novac za pojačanja koja su neophodna za ispunjenje evropskih ambicija.

- Kada sam dolazio imao sam zadatak da osvojim titulu, Evropa mi nije stavljena kao imperativ. Nijedan trener ne može da za dve nedelje napravi dobar rezultat na međunarodnoj sceni, osim ako nema sreću da ga posluži žreb, a mi je nismo imali. Nadam se da ćemo se pojačati na vreme. Eventualna pojačanja iz domaće lige neću da spominjem, da im ne pravim reklamu. Sve smo ih dobro skautirali i ne vidim šta može da se promeni u naredne dve, tri utakmice - naglasio je novi-stari strateg šampiona Srbije.

On je dodao da za igru na tri fronta treba potpuno popunjeni roster od 22 igrača, koji mnogo znači i u smislu konkurencije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.