Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamar Zvezdi i u Lučanima!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli sa tri boda da se vrate ni sa gostovanja u Lučanima, pošto je domaća Mladost golom u 89. minutu preko Saše Jovanovića uspela da dođe do izjednačenja. Strelac za branioca titule bio je Nejc Pečnik u 16. minutu.

I sada se i definitivno postavlja pitanje: Da li je strateg Zvezde, Nenad Lalatović, zreo za otkaz?

Ekipi renomea kao što je Crvena zvezda ne bi smele da se dešavaju ovakve stvari, pogotovo ako se u obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uzme činjenica da je klub u krizi. Tri boda su ako se realno sagleda situacija trebalo da ode u Beograd, ali je semafor jedino merilo.

U katastrofalnim uslovima na stadionu u Lučanima tim iz Ljutice Bogdana igrao je bolje, konkretnije, više napadao, ali problem je, po ko zna koji put bila realizacija. I kao što nepisano pravilo kaže - "kazna za promašaje kad tad stiže". I stigla je. Zvezda je bila u napadu, ali se posle jednog od mnogobrojnih lopta odbila u noge Lučanaca, koji su takvu šansu čekali tokom svih 90 minuta. Saša Jovanović istrčao je dvadesetak metara i "šmekerski" uputio lob preko Rajkovića za konačnih 1:1.

Prvo poluvreme bilo je dosta uzbudljivije, sa mnogo više šansi, ali su izabranici Nenada Lalatovićan postigli samo jedan gol. Ispotavilo se, nedovoljno za sva tri boda.

Treba napomenuti da za domaće zbog povrede nije igrao Patrik Frajdej, koji je daleko najbolji igrač Mladosti ove sezone...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

89. minut - GOOOOOL!!! Saša Jovanović iz kontranapada uspeo je da donese veliko slavlje domaćoj ekipi!

56. minut - Mijailović je na liniji šesnaesterca oklevao, na kraju uputio udarac i pogodio stativu.

16. minut - GOOOOOL!!! Nejc Pečnik je strelac vodećeg pogotka za Crvenu zvezdu. Uspeo je Slovenac da primiri loptu na oko 20 metara od gola i sa desne strane uputio odličan udarac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.