Sale Janković odbio “džak para” od Standarda!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale Janković odbio “džak para” od Standarda!

Predsednik Mehelena otkrio da je velikan iz Liježa zvao srpskog trenera, ali da je on odbio ponudu

Srbin Ivan Vukomanović je privremeno preuzeo Standard posle otkaza treneru Gaju Luzonu, ali prvi pik kluba iz Liježa je bio jedan drugi Srbin: Aleksandar Janković!

Naime, predsednik Standarda, Rolan Dušatel je odmah posle otkaza Luzonu pozvao bivšeg trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvene zvezde koji trenutno sedi na klupi Mehelena. Ali, Janković je ekspresno odbio ponudu da se preseli u tabor velikana belgijskog fudbala.

“U nedelju uveče, jedan menadžer nas je u ime Standarda kontaktirao sa namerom da razgovaramo o prelasku našeg trenera u Lijež. Ali, Janković mi jer juče rekao da nema nameru da odlazi iz Mehelena, čak i ako je u pitanju džak para. Mislim da nema šanse da nas Janković napusti“, rekao je Johan Timermans, prvi čovek Mehelena.

Pored Jankovića, Standard je poklušao da angažuje i Boba Petersa, ali im se i aktuelni trener Čarltona zahvalio na ponudi. Klub iz Liježa je privremeno ukazao poverenje Ivanu Vukomanoviću, a opcije koje se pominju kao moguće su Mario Bin, Rajmon Domenek, Žan Fernandez

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.