Salcburg čeka 10.000 delija: Spremni smo za brutalne Srbe

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salcburg čeka 10.000 "delija": Spremni smo za brutalne Srbe

Austrijska policija označila je duel Salcburga i Crvene zvezde kao meč visokog rizika jer se očekuje dolazak 10.000 navijača srpskog tima.

Iako je prema pravilima UEFA Zvezdi sledovalo 2.800 karata, austrijski šampion je obezbedio crveno-belima svih 7.200 mesta na rasprodatoj južnoj tribini Red Bul arene.

Lokalna policija je pod punom pripravnošću zbog dolaska Srba, a zvaničnici istuču dasu upoznati kako "Srbi drugačije slave fudbal sa južnjačkim mentalitetom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Austrijanci ističu da su srpski navijači među najbrutalnijim na svetu, a naglašavaju nerede na poslednjem "večitom" derbiju u kojem je povređeno 17 huligana.

- Znamo da mnogi navijači neće doći samo zbog fudbala. Ipak, spremni smo na njih - rekao je portparol salcburške policije Hans Volfgruber.

Stoga je policija za obezbeđenje u gradu, oko i na stadionu pokrenula kompletnu logistiku sa helikopterima, policijskim psima i anti-bombaškim specijalcima.

Čelnici Salcburga očekuju ogromnu gužvu u gradu u sredu, posebno u starom delu gde se očekuje organizovano okupljanje navijača.

Salcburg i Zvezda igraju u sredu od 21h. U prvom meču u Beogradu nije bilo golova. Pobednik će u Ligu šampiona, poraženi u Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.