Salami: Srećan sam što je Crvena zvezda zainteresovana za mene

Izvor: Sportal.rs, 01.Jan.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salami: Srećan sam što je Crvena zvezda zainteresovana za mene

Nigerijski fudbaler Fuad Gbolahan Salami oduševljen je prelaskom u Crvenu zvezdu. On bi ekipi trenera Nenada Lalatovića trebalo da se pridruži sredinom januara.

- Uzbuđen sam i zahvalan Bogu na svemu u karijeri. Srećan sam što je veliki klub kao što je Crvena zvezda bio zainteresovan za mene - rekao je Selami i dodao da će uskoro doći u Srbiju na lekarske preglede, prenose tamošnji mediji.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Moji predstavnici Jomi Icekure i Segun Ogunbajo su radili sa srpskim agentom Goranom Milovanovićem. Obavešten sam da je praktično sve završeno. Uskoro dolazim u Srbiju na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

Inače, napadač se pre dve nedelje  oženio, dok je u prethodnoj sezoni za tim Vari Vulvs postigao 17 pogodaka.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.