Šakota pred Asvel: Da se upustimo u borbu i igramo pametno

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota pred Asvel: Da se upustimo u borbu i igramo pametno

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota pred meč 18. kola Evrolige protiv Asvela, rekao je da njegov tim mora da odigra pametno i borbeno.
Crveno-beli putuju za Lion, gde ih u petak očekuje meč 18.kola Evrolige sa Asvelom.

"Fizički izuzetno snažna ekipa. Mi treba da se upustimo u borbu, da pokažemo da možemo da se nosimo sa njima, da odgovorimo skokom. Da zaštitimo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svoj koš na pravi način i da igramo pametno u napadu", rekao je trener Zvezde za klupski sajt.
On je govorio i u kakvom stanju nalazi ekipa pred duel sa francuskim timom.
"Došli smo do igre, imaćemo problem sa drugim plejmejkerom neko vreme. Filip Čović nije trenirao neko vreme, Dženkins još uvek nije tu. Pronalazimo i neka druga rešenja u napadu, ali nikada se ne zna, kako će na primer reagovati Asvel nakon dva poraza. Najjača su ekipa Francuske, imaju karakter. Trener nije bio tu, bolestan je dve utakmice i sigurno će reagovati", zaključio je Šakota.
Marko Jagodić Kuridža istakao je da crveno-beli meč protiv Asvela dočekuju sa dozom samopouzdanja zbog serije dobrih rezultata, ali da neće biti lako.
"Neće biti lako, odlična su ekipa, ali pravimo neki naš plan kako bi mogli da dodemo do rezultata. Niko se nije naigrao u Lionu, igraju čvrsto sa mnogo kontakta, puno ofanzivnih skokova. Ako uđemo u neku egal utakmicu imaćemo šansu. Gledao sam prvu utakmicu i analizirali smo je kao tim, svakako da ćemo morati da promenimo neke stvari u odnosu na taj meč", rekao je Jagodić Kuridža.
Meč između košarkaša Asvela i Crvene zvezde igra sutra od 20.45 u dvorani "Astrobal" u Lionu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šakota: Protiv Asvela pametno i borbeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota pred meč 18. kola Evrolige protiv Asvela, izjavio je da njegov tim mora da odigra pametno i borbeno..."Fizički izuzetno snažna ekipa. U svakom duelu, od plejmejkera do centra, sve je bilo u kontaktu. Koristili su veliku energiju, često se menja petorka....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.