Šakota nakon poraza u Nišu: Čudne odluke, sami smo izgubili...

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2020, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota nakon poraza u Nišu: "Čudne odluke, sami smo izgubili..."

Strateg "crveno-belih" čestitao Partizanu pobedu.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota čestitao je košarkašima Partizana na pobedi, te je istakao da njegov tim večeras nije imao sreće u finalu Kupa Radivoja Koraća.

"Mislim da je utakmica bila uzbudljiva za gledanje. Dobra, kvaltietna, bilo je dosta promena rezultata. Čestitam Partizanu, moglo je biti drugačije. Kao što smo juče mi imali sreće, tako su oni sada, pa je tako, nažalost, utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da smo sami izgubili", kazao je on na konferenciji za medije.

"Nismo sačuvali prednost koja je bila poprilično velika na kraju i pored dogovora da se pravi faul. Čudne odluke za faul u napadu u završnici, tako da su to neke stvari koje bi trebalo još jednom pogledati pa proveriti. Svi ostali statistički podaci su skoro isti, osim što smo bili bolji u skoku. Napravili smo 22 greške i to je sigurno odlučilo pobednika", kazao je Šakota koji je potom prokomentarisao prekršaj Kevina Pantera koji se kasnije ispostavio ključnim u porazu "crveno-belih".

"Mislim da je igrač stao ispred njega, možda i nepropisno, jer ti ako hoćeš da se krećeš, nemaš izbora. Poprilično je daleko bilo...to je situacija, momenat. Kao što je dogovor bio da se napravi faul, a nije napravljen, to su jako velike greške za utakmicu u kojoj smo dali sve i tu ne može ništa da se zameri, ali te dve greške su nas koštale", smatra trener Zvezde.

"Pobede donose samopouzdanje, to je tačno, a velike ekipe su one koje pametno nastavljaju i analiziraju. Mi smo prošli tek pola utakmica koje nas čekaju ove sezone. Jesmo hteli da osvojimo, bili smo blizu, ali važnije utakmice dolaze. Partizan je jaka ekipa, nije sporno, mislim da je bio favorit, s obzirom na plasman u ABA ligi i na to da je ovo naša osma utakmica u 16 dana", istakao je Šakota.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šakota: Utisak je da smo sami sebe pobedili

Izvor: RTS, 17.Feb.2020

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota čestitao je Partizanu na osvajanju Kupa Koraća, istakavši da je njegov tim pobedio sam sebe. Partizan je, posle sinoćne pobede, treći put uzastopno osvojio "Žućkovu levicu". ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.