Šakota delio čestitke, i svojim i protivničkim igračima

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota delio čestitke, i svojim i protivničkim igračima

Naravno, zadovoljan je posle nove pobede.

Crvena zvezda je, uz manje oscilacije, uspela da ubedljivo savlada Primorsku u Kopru sa 90:78, u poslednjem susretu 12. kola ABA lige.

Primorska je u sve većim kadrovskim problemima posle odlaska sponzora, večeras je novi trener Andrej Žakelj mogao da računa jedva na desetoricu igrača.

"S obzirom na situaciju, mogu samo čestitati igračima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oni su vredni takvog nastupa. Bilo je teško poslednjih nekoliko dana. Bili smo spremni na to i momci su to uzeli u obzir'', istakao je Žakelj.

Podršku ekipi Primorske je pružio i Zvezdin trener Dragan Šakota.



"Čestitke protivničkom timu na utakmici koju su odigrali u jako izmenjenom sastavu. Njihov tim je bio najveće iznenađenje lige, na čemu im iskreno čestitam. Mi opet imamo teške utakmice, što se odražava i na fizičkoj spremi. Čestitam mojim igračima i želim da Primorska nastavi borbu kao što je to danas bio slučaj'',
izjavio je Šakota.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.