Šakota:Megu moramo ozbiljno da shvatimo; Štimac: Kao da je EL

Izvor: RTS, 12.Jan.2020, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakota:Megu moramo ozbiljno da shvatimo; Štimac: Kao da je EL

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da moraju ozbiljno da shvate susret sa Mega Bemaksom u 15. kola ABA lige. Meč između košarkaša Mege i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 17 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".
"Moramo da konstatujemo da ova ekipa Mege nije ona ista od pre tri nedelje kada su došla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nova tri igrača. I to se vidi po svemu. Ubacuju po 100 poena po utakmici, imali su veliku šansu da pobede i u Ljubljani i u Zadru. Uvek sam imao respekt prema mladim igračima i moramo vrlo ozbiljno da shvatimo ovu utakmicu, jer igramo sa ekipom koja je jako agresivna, igra vrlo brzo i ima mnogo skokova, po čemu su prvi u ligi. Ne treba zaboraviti da su u sistemu jer je isti trener tu već godinama", rekao je Šakota za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Vladimir Štimac navodi da njegov tim čeka nimalo laka utakmica, za koju će imati pristup kao da je evroligaška.
"Teška utakmica je pred nama, očekuje nas tim koji je po kvalitetu mnogo bolji od trenutnog plasmana na tabeli. Novi igrači su doneli kvalitet, sve utakmice koje su odigrali u prethodnom periodu su im bile na jednu loptu, igraju agresivno, sa mnogo skokova i poena. Sa druge strane, mi moramo da odgovorimo na tu agresivnost i da maksimalno angažovano dođemo do svoje igre i cilja, a to je pobeda u ovom meču na koji gledamo kao da je evroligaški", rekao je Štimac.
Meč između košarkaša Mege i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.