Sad su na potezu Terzić i Mrkela, večeras zarađeno dovoljno za još jedno ekstra pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad su na potezu Terzić i Mrkela, večeras zarađeno dovoljno za još jedno ekstra pojačanje!

Koliko je od večeras Zvezdina kasa punija?

Od dolaska Vladana Miojevića na klupu Crvene zvezde u leto 2017. godine, počeli su da se ostvaruju evropski snovi Zvezdinih navijača i taj san i dalje traje, tačnije postao je java!

Prvo je u sezoni 2017/18 izboren plasman u Ligu Evrope, pa proleće u Ligi Evrope, onda prošlog leta istorijski plasman u Ligu šampiona, a večeras je pobedom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u čiudesnoj penal-seriji u Kopenhagenu Zvezda obezbedila najmanje još jedan plasman u Ligu Evrope, a uz velike šanse dase srpski šampion još jednom domogne Lige šampiona.

Ono što je već sada sigurno, to je da je Zvezda pobedom u Kopenhagenu  obezbedila veliku novčanu zaradu, od pet miliona evra, plus još 1.140.000, koliko je inkasirala učešćem u prva tri kola kvalifikacija za LŠ.

Reklo bi se, taman za još jedno veliko pojačanje za evropsku jesen, možda na krilnim pozicijama, gde bi crveno-belima dobro došao još jedan brzonogu fudbaler.

Doduše, Zvezda je večeras pokazala da već ima veliki broj kvalitetbih igrača, pa se ni izostanci povređenih Pavkova, Bena, Babića, nisu osetili.

Bilo kako bilo, Mrkela i Terzić su sada na potezu, naravno u saradnji sa trenerom Milojevićem.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milojević: Ljudi planiraju, Bog odlučuje! Ponosan sam što sam Srbin

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2019, 00:31

Do pre tri godine delovalo je nezamislivo. Evropa je bila tako daleko od Crvene zvezde. A u ove tri godine pod dirigentskom palicom Vladana Milojevića – tri puta će Crvena zvezda igrati grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. U prvoj je bila u Ligi Evrope. U drugoj u Ligi šampiona. Ovog leta tek...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.