Sad je sve jasno, ovo je Zvezdinih 11 za Suduvu!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je sve jasno, ovo je Zvezdinih 11 za Suduvu!

Posle objavljenog spiska putnika, dilema ne bi trebalo da bude, bar za prvi meč u Litvaniji.

Navijači Crvene zvezde jedva su čekali početak nove sezone i srart njihovog tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a priliku da na delu vide srpskog šampiona imaće sutra od 20 časova, kada crveno-beli gostuju u Marijampolju, gde će odmeriti snage sa domaćom Suduvom.

Preneli smo jutros, treener >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milojević je na put poveo ukupno 21 igrača, među kojima nema povređenih Pankova i Jevtovića, ali ni novajlije Žandera koji još nije licenciran.

Za razliku od Žandera, napadač Tomane i vezista Kanjas su otputovali s ekipom, ali s obzirom da su u Zvezdu stigli tek na kraju priprema u Austriji, za očekivati je da sutra uveče ipak sačekaju priliku sa klupe za rezerve.

U tom slučaju, nikakvih dilema oko sastava ne bi trebalo da bude, imajući u vidu ono što je moglo da se uoči i tokom pripremnih utakmica.

Možda je donekle sporan nastup golmana Milana Borjana, jer je za vreme priprema branio boje reprezentacije Kanade na Gold kupu, ali ne sumnjamo da je i on spreman i da će zauzeti svoje mesto među stativama.

Prema tome, očekujemo sutra ovih 11 igrača od prvog minuta:

Borjan

Gobeljić, Babić, Milunović, Rodić

Jovičić, Jovančić

Ben, Ivanić, Marin

Boaći.

Potencijalne korekcije u ovoj postavi mogu da budu samo Kanjas ili Tomane, prvi umesto Jovičića ili Jovančića, drugi umesto Boaćija, ali trenutna procena je da bi to moglo da se dogodi tek u drugom poluvremenu.

Ipak, da sačekamo večerašnji trening u Marijampolju, tada će slika biti još ''čistija''.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.