Sad će svi pričati da je titula gotova u trećem kolu

Izvor: B92, 23.Jul.2022, 23:29

"Sad će svi pričati da je titula gotova u trećem kolu"

Žarko Lazetić, trener TSC-a kaže da je preuranjeno da se već sada titula dodeljuje Crvenoj zvezdi.

Lazetićev TSC je gostovao Partizanu u Humskoj i u utakmici bez mnogo ozbiljnih šansi, izvukao je bod sa 0:0.

"Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su gubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kom ne treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude", rekao je Lazetić za Arenu sport.

Kada je upitan na šta konkretno misli, Lazetić je kratko prokomentarisao: "Da me ne kazne", i ostao nedorečen.

Dodao je odmah zatim i da Partizan, koji ima pet bodova posle tri meča, i dalje nije otpisan u borbi za titulu, te da je meč sa TSC-om iznedrio brojne dobre stvari.

"Nažalost, sad će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo i da je titula gotova u trećem kolu. Možda treba da se razgovara o jednoj fenomenalnoj utakmici gde je bilo svega. Mi smo imali svoje šanse, oni svoje, pritisli su nas naravno. Velika tenzija, svi su kao da je kraj sveta, a tek je počelo. Vidimo da Zvezda pobeđuje sve lagano u poslednjih pet godina, sve je to ok, ali mislim da ima prostora da se priča o mnogo dobrih stvari danas", kaže Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lazetić: Sada će svi pričati o kiksu Partizana i da je izgubio titulu u trećem kolu

Izvor: Danas, 24.Jul.2022, 00:02

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je večeras da je za njegovu ekipu velika stvar uzeti bod Partizanu u Beogradu i dodao kako će "sada svi pričati kako su crno-beli izgubili titulu u trećem kolu" Super lige Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.