Sa tri meseca - na dva meča suspenzije: Usvojena žalba Predraga Sikimića!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa tri meseca - na dva meča suspenzije: Usvojena žalba Predraga Sikimića!

Umanjena kazna golgeteru Crvene zvezde

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije usvojila je žalbu napadača Crvene zvezde Predraga Sikimića i smanjila mu kaznu sa tri meseca pauze na dva meča odsustva sa terena, saopšteno je na zvanočnom sajtu najvišeg tela srpskog fudbala.

Napadač srpskog šampiona kažnjen je zbog nehotičnog udaranja golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, ali je naknadnim pregledom snimka utvrđeno da namera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije postojala.

Nerećni čuvar mreže je doživeo višestruki prelom jagodične kosti, a Sikimić, inače njegov bivši saigrač iz Smederva, ubrzo ga je posetio u bolnici. Golman Novog Pazara je pre nekoliko dana i sam tražio da se ublaži kazna golgeteru crveno-belih, a to je danas i učinjeno.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.