Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Mar.2013, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Pinto novi trener Zvezde!

Portugalac Rikardo Sa Pinto je novi trener Crvene zvezde! Iako je sastanak Upravnog odbora i dalje u toku, beogradski mediji saznaju da je 40-godišnji stručnjak dobio "zeleno svjetlo" da naslijedi Aleksandra Jankovića, koji je danas sporazumno raskinuo saradnju sa crveno-bijelima. Pošto u Nišu mladi stručnjak je izgubio ne samo sve šanse da se bori za titulu, već i posljednje uporište povjerenja u upravi kluba. I predsjednik Dragan Džajić, koji je dva puta sačuvao mladog stručnjaka, prihvatio je većinski stav Upravnog odbora, odranije jasno opredjeljenog za rastanak s Jankovićem. Sportski direktor Crvene zvezde Zoranm Stojadinović je još zimus Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/sa-pinto-novi-trener-zvezde.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pinta ćemo plaćati donacijama"

Izvor: B92, 18.Mar.2013

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da će novi trener crveno-belih Rikardo Sa Pinto biti plaćan iz donacija, tj. van klupske kase..."Stav kluba je da niko nema platu veću od 200.000 evra i Sa Pintova će biti blizu toga. Da li 180.000 ili 200.000 evra, to ne znam. On će biti...

Nastavak na B92...

'Lavlje srce' za novu Zvezdu...

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2013, 10:46

Dileme više nema, stručnjak sa kojim se koketira već neko vreme, Rikardo Sa Pinto, novi je trener Crvene zvezde. Može li temperamentni Portugalac da vrati Zvezdi sjaj?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.