Sa Banovog brda javljaju - novo odlaganje! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Banovog brda javljaju - novo odlaganje! (video)

Hoće li se meč uopšte odigrati?

Utakmica 21. kola između Čukaričkog i Crvene zvezde je odlagana u više navrata, a u ovim trenucima je jasno da se neće igrati u 19 sati.

Naime, delegat i sudija su odlučili da se početak meča pomeri za 19.30 zbog toga što sneg još uvek nije očišćen dovoljno da bi se stvorili optimalni uslovi za igru.

Obe ekipe su već spremne za odigravanje utakmice, ali pravo je pitanje hoće li se ona uopšte igrati danas.

Ovako to izgleda na Banovom brdu u ovim trenucima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POBEDA ZA OVERU JESENJE TITULE: Zvezda trijumfovala na Banovom brdu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Crveno-beli savladali Čukarički sa 2:1...Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su okončali polusezonu i proslavili jesenju titulu u Superligi Srbije. Crveno-beli su savladali sa 2:1 Čukarički na Banovom brdu u 21. kolu, u utakmici koja je prvobitno trebalo da bude odigrana u subotu, ali je odložena zbog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.