SVEDOČIO JE BROJNIM USPESIMA CRVENO-BELIH FUDBALERA: Zvezda se oprostila od Ivana Bekjareva

Izvor: Kurir, 16.Nov.2020, 23:21

SVEDOČIO JE BROJNIM USPESIMA CRVENO-BELIH FUDBALERA: Zvezda se oprostila od Ivana Bekjareva

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom vesti da je poznati srpski glumac i veliki navijač Crvene zvezde - Ivan Bekjarev, preminuo je u 74. godini života.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se oprostila od Ivana Bekjareva

Izvor: RTS, 16.Nov.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda putem Tvitera oprostila se od velikana srpskog glumišta Ivana Bekjareva, koji je preminuo u 74. godini. . Ivan Bekjarev, koji je preminuo u 74. godini života, bio je veliki navijač Crvene zvezde, koja se putem Tvitera oprostila od velikog glumca..."Poznati...

Nastavak na RTS...

SA POSEBNOM STRAŠĆU GOVORIO JE O ZVEZDI: Crveno-beli košarkaši se oprostili od Ivana Bekjareva

Izvor: Kurir, 17.Nov.2020, 00:51

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se povodom vesti da je poznati srpski glumac i veliki navijač Crvene zvezde - Ivan Bekjarev, preminuo je u 74. godini života.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.