SVE ZBOG CRVENE ZVEZDE: Pioli se posle tri dana odlučio na RADIKALAN POTEZ! Ovo se nije desilo tri i po godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 23:31

SVE ZBOG CRVENE ZVEZDE: Pioli se posle tri dana odlučio na RADIKALAN POTEZ! Ovo se nije desilo tri i po godine

Poslao je jasnu poruku.

Milan je u četvrtak prošao Crvenu zvezdu u 1/16 finala Lige Evrope. Nakon beogradskih 2:2, u Italiji je bilo 1:1 i zbog gola više u gostima izabranici Stefana Piolija su slavili na kraju.

Opšti utisak je da su Piolijevi momci potpuno podbacili u dvomeču sa Zvezdom, a među onima koji su trpeli najviše kritika bio je kapiten Alesio Romanjoli.

On je već neko vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u slaboj formi, a jako slabe partije je odigrao i protiv beogradskog kluba. Iz tog razloga Pioli se odlučio na radikalan potez u utakmici Milana i Rome.

Naime, ostavio je Romanjolija na klupi i to je prvi put u poslednje tri i po godine da se ovaj igrač nije našao u prvoj postavi odlukom trenera. U toj sezoni 2017-18, Vinćenco Montela je upario Musakija i Bonućija protiv Lacija, a izgubio je sa 4-1, uz het-trik Imobilea.

Ipak, sada je Pioli isto uradio protiv Rome, izveo tandem Kjer - Tomori na teren i poslao svima jasan signal - nema nedodirljivih.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.