SVE REŠENO U DRUGOM POLUVREMENU: Zvezda povela u polufinalnoj seriji protiv Cedevita Olimpije

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2022, 18:59

SVE REŠENO U DRUGOM POLUVREMENU: Zvezda povela u polufinalnoj seriji protiv Cedevita Olimpije

Drugi meč igra se u ponedeljak u Ljubljani.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cedevita Olimpiju u prvom meču polufinalne serije ABA lige u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' sa (26:23, 27:25, 18:15, ) i tako poveli sa 1:0. Drugi meč u seriji igra se u ponedeljak 16. maja u Ljubljani.

Košarkaši Crvene zvezde danas od 19 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' dočekuju ekipu Cedevita Olimpije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prvom meču polufinale serije ABA lige.

Crveno-beli su se našli u neobičnoj situaciji pred početak ove serije pošto su poslednji meč odigrali pre tri nedelje i imali su dužu pauzu od one na koju su navikli tokom sezohne, što je u najavi meča naglasio i trener Zvezde Dejan Radonjić

Ova dva kluba odigrali su dva interesantan duela u ligaškom delu regionalnog takmičenja. U prvom meču u Beogradu u oktobru Cedevita Olimpija je imala u jednom trenutku 16 poena prednosti da bi na kraju doživela ubedljiv poraz, a još interesantnije je bilo u Ljubljani gde su se timovi smenjivali u vođstvu da bi Zvezda u samoj završnici došla do pobede.

ČETVRTA ČETVRTINA

TREĆA ČETVRTINA

DRUGA ČETVRTINA

PRVA ČETVRTINA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.