Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE MANJE ŠANSI DA OSTANE: Najbolji mladi golman sveta na pragu Bundeslige?

Posle Galatasaraja još jedan klub iz Nemačke su upustio u trku za kapitena Crvene zvezde Predraga Rajkovića.

Najbolji mladi golman sveta će skoro sigurno napustiti Srbiju. Međutim, još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru. Nedeljama se priča o Galatasaraju i sumi novca većoj od dva miliona evra, ali se situacija skroz okrenula i Rajković je najbliži odlasku u Nemačku. Kako prenose Novosti za mladog čuvara mreže je zainteresovan Augsburg >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je već poslao ponudu od dva miliona evra, s tim da Zvezda može da se cenka i poveća cifru.
Odluka će biti doneta najkasnije sledeće nedelje, ali se u ovom trenutku čini da je Predrag Rajković bliži Nemačkoj nego Turskoj, jer su Delije protiv prodaje kapitana Galatasaraju, klubu čiji su navijači ubili Marka Ivkovića Jagodu.
The post SVE MANJE ŠANSI DA OSTANE: Najbolji mladi golman sveta na pragu Bundeslige? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

I Nemci u redu za Rajkovića

Izvor: Mondo, 21.Avg.2015, 09:16

Kapitena Zvezda bi i bundesligaš....Foto: MN Press..Predrag Rajković nalazi se na meti nekoliko klubova. Njegov menadžer Zoran Stojadinović otkrio je da je da postoje dve konkretne ponude - prva je od Galatasaraja, dok je druga iz Nemačke..."Večernje novosti" prenose da se kapiten Crvene zvezde...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.