SVE JE KONAČNO DOGOVORENO: Zvezda u četvrtak dobija novo vrlo važno pojačanje! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE KONAČNO DOGOVORENO: Zvezda u četvrtak dobija novo vrlo važno pojačanje! (FOTO)

Srđan Babić u četvrtak stiže u Beograd, a dan kasnije sledi potpis ugovora sa crveno-belima.

Postignut je dogovor između Crvene zvezde i Real Sosijedada, koji je dao dozvolu Srđanu Babiću da narednih godinu dana bude na pozajmici u Beogradu, a veći deo plate izmirice crveno-beli.
Kako saznaje HotSport dva kluba su precizirala i eventualnu klauzulu otkupa ugovora, igrača koji je standardno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrao za omladinsku selekciju Srbije i okitio se svetskom krunom na Novom Zelandu.
FOTO: STARSPORT

Bivsi štoper Vojvodine trebalo bi u četvrtak da dođe u Beograd, a zatim da odradi lekarske preglede i dan kasnije potpise ugovor u Ljutice Bogdana.
Najvažnije je za trenera Vladana Milojevića je da će Babić i Pesić biti licencirani za drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto se očekuje da posle eliminacije u četvrtak Florijane, rival srpskog giganta bude Irtiš ili Dunav Ruse.
FOTO: STARSPORT

The post SVE JE KONAČNO DOGOVORENO: Zvezda u četvrtak dobija novo vrlo važno pojačanje! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda završila posao – Babić definitivno stiže na Marakanu!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017

Crvena zvezda je završila sjajan posao u ovom prelaznom roku - Srđan Babić će narednu sezonu igrati u crveno-belom dresu...Telegraf je ideju čelnika crveno-belih ekskluzivno objavio pre tačno mesec dana, kada smo objavili informaciju da se razmatra o opciji pozajmice štopera Reala iz Sosijedada...A...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.