SVE JE GOTOVO, SRBIJA ĆE IMATI EVROLIGAŠA: Crvena zvezda u spektakularnoj atmosferi savladala Budućnost!

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2021, 22:25

SVE JE GOTOVO, SRBIJA ĆE IMATI EVROLIGAŠA: Crvena zvezda u spektakularnoj atmosferi savladala Budućnost!

Neverovatan meč u Beogradu. Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost sa 67:60 i tako postali ovogodišnji šampioni ABA lige. Finalna serija okončana je rezultatom 3:2 u korist crveno-belih, što im donosi plasman u Evroligu naredne godine. https://t.co/cKDlPQn1FM — HotSport (@hotsportsrb) May 28, 2021 Do titule ih je predvodio neverovatni Lendri Noko sa 17 poena i […]
The post SVE JE GOTOVO, SRBIJA ĆE IMATI EVROLIGAŠA: Crvena zvezda u spektakularnoj atmosferi savladala Budućnost! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi titula i Evroliga

Izvor: Danas, 28.Maj.2021

Mnogo napora, neizvesnosti i proživljenog stresa istrpeli su košarkaši Crvene zvezde tokom finalne serije ABA lige.

Nastavak na Danas...

GOSPODSKI GEST DELIJA: Pun Pionir aplauzom ispratio košarkaše Budućnosti, oni uzvratili OVAKO VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde su u fantastičnoj atmosferi gotovo pune dvorane Aleksandar Nikolić savladali Budućnost 67:60 i tako sa 3:2 u seriji osvojili regionalnu ABA ligu i obezbedili plasman u Evroligu i naredne sezone.

Nastavak na Kurir...

RADONJIĆ SREĆAN NAKON TITULE: Odbrana nam je donela sve, finale je bilo vrlo dobro i interesantno!

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2021

Odbrana nam je donela pobedu. Košarkaši Crvene zvezde su savladali Budućnost u finalu ABA lige. Nakon poslednje odlučujuće utakmice, oglasio se i trener Dejan Radonjić rekavši da je obrana njegovoj ekipi donela pobedu. – Utakmica je bila dobra, takmičarska, otprilike onako kako sam i ocekivao,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.