SUPERLIGA: Zvezda dugo lomila otpor Čukaričkog, Ben i Katai srušili Brđane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 20:14

SUPERLIGA: Zvezda dugo lomila otpor Čukaričkog, Ben i Katai srušili Brđane (VIDEO)

Crveno-beli rešili meč u drugom poluvremenu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički sa 2:0 (0:0) u 26. kolu Superlige Srbije posle velike borbe i slomljenog otpora upornih gostiju u drugom poluvremenu golovima Bena u 72. i Kataija u 86. minutu iz penala. Crveno-beli su tako zadržali prednost u odnosu na Partizan koji je ranije danas savladao Rad.

Od starta je Zvzeda pritisla Čukarički koji se dobro branio, a šampion Srbije nije uspevao da stvori pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priliku. Zapretili su Ben u 15. i Ivanić u 18. minutu, ali promene rezultata nije bilo. Čukarički se oslonio na igru iz kontra napada, ali je na poluvremenu bilo 0:0. Sve je izgledalo znatno bolje na početku drugog poluvremena kada je u igru ušao Katai koji je razmrdao redove šampiona koji je sve češće počeo da preti, prvo preko Bena u 49, a zatim i Kataija u 50. minutu. Gosti su mogli do gola u 57. minutu kada je Ćirkovićev šut odbranio Borjan. Nikolić je u 66. minutu imao dobru šansu, ali je golman Petrović dobro intervenisao, da bi šest minuta kasnije Ben odlično iskoristio ubacivanje Milunovića čiju je loptu prosledio Gobeljić i postigao 60. gol u dresu Zvezde i izjednačio se sa Ričmondom Boaćijem kao najefikasnijim strancem koji je igrao u crveno-belom dresu. Pet minuta kasnije je mogao Čukarički do izjednačenja, ali je Kovčev odličan put skinuo Borjan, da bi Katai stavio tačkju na meč sa penala u 86. minutu. Ben je iskoristio grešku odbrane Čukaričkog i oboren je od strane Petrovića, pa je sudija Grujić pokazao na penal. U preostaloim minutima Zvezda je potpuno spustila tempo i samo sačekala poslednji sudijaski zvižduk.

Магикоооо за 2:0! 🔴⚪️⚽️⚽️ pic.twitter.com/ih2n52qHoU

— Red Star Belgrade (@RSBForum) March 7, 2021

Fubdaleri Crvene zvezda će do 19.15 na stadionu ''Rajko Mitić ugostiti ekipu Čukaričkog u okviru 26. kola SUperlige Srbije. Biće ovo derbi kola u kojem se sastaju aktuelni šampion i četvrtoplasirani tim na tabeli Superlige.

Tim Dejana Stankovića nalazi se u seriji od 12 pobeda u nizu kada je domaći šampionat u pitanju, a poslednji su crveno-belima uspeli da otkinu igrači Javora u oktobru. Zvezda u je u posedlnjih pet mečeva protiv Čukaričkog ostvarila četiri pobede i jedan poraz, a prvi meč ova dva tima u ovoj sezoni završen je pobedom crveno-belih. Tekstualni prenos meča možete pratiti u nastavku.

II POLUVREME

I POLUVREME

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI 2:0 (0:0)

STADION: Rajko Mitić.

SUDIJA: Danilo Grujić.

STRELCI: Ben 72, Katai 86 iz penala.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Degenek, Milunović, Rodić, Gavrić, Petrović, Sanogo, Ben, Kanga, Ivanić, Pavkov.

ČUKARIČKI: Petrović, Stevanović, Šapić, Ostojić, Kamenović, Docić, Mijailović, Čolović, Kovač, Ergelaš, Jovanović.

SUPERLIGA, 26. kolo

Nedelja

Inđija - Radnik 0:1 (0:0)

(Subotić 85)

Mačva - Proleter 3:1 (2:1)

(Ortiz 29 iz penala, Knežević 45+1, Ćirković 90+3 - Tomović 45+2)

Metalac - Voždovac 2:1 (0:0)

(Vlalukin 51, Maksimović 72 iz penala - Stoisavljević 59)

Novi Pazar - Spartak 2:1 (1:1)

(Aganspahić 26, Mijić 64 - Srećković 16)

Radnički - TSC 2:0 (1:0)

(Marković 25, Gavrić 52)

Vojvodina - Javor 2:0 (2:0)

(Gemović 9, Zukić 30)

Rad - Partizan 0:6 (0:2)

(Holender 24, Natho 34, Marković 48, Suma 65, Stevanović 72)

Crvena zvezda - Čukarički 2:0 (0:0)

(Ben 72, Katai 86 iz penala)

Ponedeljak

Bačka - Mladost (16)

Zlatibor - Napredak (18.05)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.