Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda napravila prvi korak ka tituli

U prvom meču odbojkaškog finala Superlige Srbije, Crvena zvezda je u SC Voždovac savladala Vojvodinu 3:1 (25:19, 20:25, 25:16, 25:19).

Crvena zvezda je napravila prvi korak ka tituli prvaka Srbije. U ne tako zanimljivom meču crveno-beli iz Beograda su slavili sa 3:1, a Novosađani su parirali samo u drugom setu, kada su i odneli “počasni set”.
Zvezdu je do pobede vodio Jakovlejvić sa 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poena, Blagojević je imao 14, a Okolić 13 poena. Sa druge strane istakli su se Nikoilić sa 17 poena i Minić sa 13 poena.
ZVEZDA UZVRATILA UDARAC: Crveno-beli bolji od Partizana za finale plej-ofa!
Drugi meč u seriji na programu je u ponedeljak od 17.30, a domaćin je ponovo Crvena zvezda. Finalna serija se igra na tri pobede.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SL - Počela finalna serija, Zvezda prva do pobede

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2016

Odbojkaši Crvene zvezde iskoristili su prednost domaćeg terena i poveli protiv Vojvodine sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa domaćeg šampionata...Finalna serija plej-ofa domaćeg odbojkaškog šampionata za muškarce počela je pobedom Crvene zvezde koja je na domaćem terenu savladala Vojvodinu...Uprkos...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.