SUPERLIGA SRBIJE Haskić igrač kola

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Haskić igrač kola

Iako nisu bili na programu svi mečevi 6. kola Superlige Srbije, zna se ko je najbolji pojedinac. Fudbaler kola je Nermin Haskić, član Radničkog iz Niša.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,45 na pobedu Crvene zvezde protiv Jang Bojsa.
Nišlije su u debitantskom meču Milorada Kosanovića na klupi savladale nezgodni Spartak iz Subotice posle preokreta. Junak trijumfa bio je Haskić, dvostruki strelac u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ovom meču.
Najbolji strelac Superlige prošle sezone podesio je nišanske sprave. Posle zdravstvenih problema, koji su ga odvojili od terena na početku sezone, Nerim se vratio u golgestersku formu. On je u Superligi Srbije odigrao pet utakmica, od čega je na dve bio streter. Ovo su mu prvi golovi…

The post SUPERLIGA SRBIJE Haskić igrač kola appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Superliga - Napadač Radničkog najbolji igrač šestog kola (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019

Dva pogotka su mu donela laskavu titulu...Najbolji igrač nekompletnog šestog kola Super lige Srbije je fudbaler Radničkog iz Niša Nermin Haskić, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja...Radnički je juče na svom terenu, posle preokreta, pobedio subotički Spartak sa 2:1, a najzaslužniji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.