SUPERLIGA SRBIJE: Garsija i Boaći probili bedem Proletera za 100. pobedu Milojevića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Garsija i Boaći probili bedem Proletera za 100. pobedu Milojevića (VIDEO)

Zvezda slavila u Novom Sadu.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u Novom Sadu Proleter sa 2:0 (0:0) u 15. kolu Superlige Srbije i tako zadržali prednost u odnosu na najbližeg pratioca Čukarički koji svoj meč igra sutra.

Crveno-belima je dugo trebal oda slome otpor domaćina koji se umešno branio i povremeno pokušaovao da zapreti. Izabranici Vladana Milojevića imali su terensku inicijativu, ali i samo jedan šut u okvir gola u prvom poluvremenu kada je pokušaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pavkova odbranio Petrić. Tek u nastavku je Zvezda uspela da probije bedem domaćina posle sjajnog solo prodora Simića koji je dao loptu na tacni Mateu Garsiji za vođstvo crveno-belih u 59. minutu. U 82. minutu tek pšto je ušao u igru, majstorski je po levoj strani prošao Jevtović i uposlio Boaćija kojem nije bilo teško da postigne pogodak i overi Zvezdin trijumf.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Novom Sadu protiv domaćeg Proletera u okviru 15. kola Superlige Srbije. Crveno-beli žele da nastave seriju trijumfa u domaćem šampionatu i naprave sjajnu uvertiru pred meč sa Totenhemom na stadionu "Rajko Mitić" u okviru Lige šampiona. Detalje sa ovog meča možete pratiti uživo putem portala Srbija Danas.

II POLUVREME

I POLUVREME

PROLETER – CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:0)

Stadion: Karađorđe. Gledalala: 1.500. Sudija: Danilo Grujić. Žuti kartoni: -. Strelci: Garsija u 59, Boaći u 82. minutu.

PROLETER (NS): Petrić, Pejić, Mirosavljev, Marjanović (od 84. S. Jovanović), Leonardo, B. Jovanović (od 72. Rušević), Andrejević, Šćepanović (od 64. Novaković), Tanasin, Babić, Kovačević Trener: Branko Žigić.

CRVENA ZVEZDA; Borjan, Gajić, Pankov, Vulić (od 62. Jovančić), Pavkov (od 81. Jevtović), Marin, Garsija, Milunović, Simić (od 62. Boaći), Rodić, Kanjas. Trener: Vladan Milojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda nemačka teniserka Karina Vithof.

📸🖤 photo credits: Witters/Tim Groothuis

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Mar 29, 2019 at 8:18am PDT

Working on my flexibility #dailyroutine

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 26, 2019 at 11:02am PST

Cheers to the wknd 🖤

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 2, 2019 at 9:08am PST

Hi NYC

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Aug 20, 2018 at 1:19pm PDT

Summer mood 💯 #picnicinthepark

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Jul 9, 2018 at 12:43am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.