SUPERLIGA: Kragujevčani ubedljivi protiv Železničara

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 18:07

SUPERLIGA: Kragujevčani ubedljivi protiv Železničara

Šesti uzastopni trijumf Radničkog.

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Železničara rezultatom 3:0 (0:0) u meču 25. kola Superlige Srbije.

Golove za Radnički postigli su Milutin Vidosavljević u 68, Sali Vižđi u 78. i Luka Zorić u 90. minutu. Ekipa iz Kragujevca je pobedom protiv Železničara stigla do sedmog uzastopnog trijumfa u Superligi Srbije. Radnički se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli SLS sa 41. bodom. Železničar je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pretposlednjoj, 15. poziciji sa 22 boda.

Radnički će u narednom, 26. kolu gostovati Crvenoj zvezdi, dok će Železničar na svom terenu dočekati Javor. U utorak je odigrano pet mečeva 25. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati: TSC - Mladost 4:1, Čukarički - Spartak 2:2, Novi Pazar - Voždovac 2:2, Javor - Radnik 2:1 i IMT - Vojvodina 1:3.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički je ovog proleća najbolja ekipa Superlige: Šesta pobeda zaredom, Železničar pao u Kragujevcu

Izvor: Sportal.rs, 13.Mar.2024

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nastavili su svoj nestvaran niz pobeda i protiv Železničara pošto je na "Čika Dači" domaći tim slavio trijumf rezultatom 3:0, a golove su postigli Vidosavljević, Sahli i Zorić.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.