SUPERLIGA: Crveno-bela istorija, Zvezda potvrdila četvrtu uzastopnu titulu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 18:40

SUPERLIGA: Crveno-bela istorija, Zvezda potvrdila četvrtu uzastopnu titulu (VIDEO)

Tim Dejana Stankovića slavio minimalnim rezultatom 1:0 protiv Vojvodine.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu na stadionu ''Rajko Mitić'' u poslednjem meču 34. kola Superlige Srbije sa 1:0 (1:0) i tako potvrdili osvajanje četvrte uzastopne šampionske titule pošto četiri kola pre kraja šampionata imaju 12 bodova više od Partizana i bolji međusobni skor.

Ispostaviće se da je meč rešen već u 13. minutu kada je Saničanin posle ubacivanja Gajića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loptu asproveo u sopstvenu mrežu. Prethodno je Vojvodina već u prvom minutu imala dve odlične prilike, ali je Borjan uspeo da odbrani oba šuta. Posle autogola Saničanina Zvezda je preuzela kontrolu meča, ali nije imala neke izrzite prilike, da bi Bojić propustio veliku šansu da donese Vojvodini izjednačenje kada je u 44. minutu neometan sa šest metara glavom utirao pored gola.

Drugo poluvreme je bolje otvorila Zvezda pošto su pretili Ivanić i Milunović, ali promene rezultata nije bilo. U 61. minutu je Nikolić povukao kontru, a Đurić nepotrebno grubo startovao i dobio direktan crveni karton. Očekivalo se da Zvezda osigura pobedu, ali tim Dejana Stankovića kao da je samo želeo da se meč što pre završi ne stvorivši nijednu priliku do kraja, dok su Lale mogle do remija u samoj završnici, ali je Milunović sa gol linije uspeo da izbaci loptu i sačuva Zvezdi pobedu.

CRVENA ZVEZDA JE ŠAMPION SRBIJE! 🔴⚪️ pic.twitter.com/gwdAOU7CtQ

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) April 29, 2021

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem meču 34. Superlige Srbije dočekuju na stadionu ''Rajko Mitić'' ekipu Vojvodine od 18.55 i imaju priliku da potvrde osvajanje četvrte uzastopne titule ukoliko ostvare pobedu pošto imaju 12 bodova više od Partizana.

Crveno-beli nalaze se u seriji od 21 pobede, a tim trenera Dejana Stankovića je Lale u prvom delu sezone, u duelu igranom u Novom Sadu savladao sa 2:0. Vojvodina je već obezbedila kvalifikacije za Ligu Evrope i nema nikakav rezultatski pritisak na ovom meču.

⭐️ STARTNA POSTAVA ⭐️

🔴⚪️ #fkcz #czvvoj pic.twitter.com/jL9RpHnxR6

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) April 29, 2021

II POLUVREME

I POLUVREME

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 1:0 (1:0)

STADION: Rajko Mitić

SUDIJA: Danilo Grujić

STRELAC: Saničanin 13 ag.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gajić, Milunović, Pankov, Rodić, Petrović (od 74. Kanga), Sanogo, Ben (od 74. Vukanović), Nikolić (od 65. Srnić), Ivanić (od 81. Gobeljić), Falčineli (od 81. Pavkov).

VOJVODINA: N. Simić, Bralić, Saničanin, Đurić, Đorđević, Drinčić, Topić (od 74. Maksimović), Čović (od 46. Gemović), Zukić (od 46. V. Simić), Bojić (od 65. Stojković), Vukadinović (od 88. Mrkaić).

SUPERLIGA, 34. KOLO

Četvrtak

Mačva - Radnik 0:5 (0:4)

(Gordić 2 ag, Makarić 17, 40 i 86, Stamenković 26)

Metalac - Rad 3:0 (2:0)

(Cvetković 6 i 67, Mbungu 32)

Radnički - Inđija 2:0 (1:0)

(Trifunović 14 iz penala, Đuričin 68)

Spartak - Javor 0:2 (0:0)

(Ilić 59, Luković 76)

TSC - Napredak 1:3 (1:0)

(Milićević 31 - Bačanin 61 i 78, Melunović 69)

Proleter - Partizan

Vojvodina - Crvena zvezda

Sreda

Bačka - Zlatibor 0:1 (0:1)

(Momčilović 6)

Čukarički - Mladost 4:2 (1:0)

(Jovanovi 11. i 46. minutu, Vidosavljević 62. i 71)

Novi Pazar - Voždovac 0:2 (0:2)

(Bogdanović 1, Purtić 5)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO, VIDEO: Zvezda - Vojvodina (18.55), crveno-beli overavaju titulu protiv Novosađana! Kanga na klupi zbog AFERE PASOŠ

Izvor: Kurir, 29.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa  Vojvodinom meč 34. kola Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Nastavak na Kurir...

Zvezda osvojila titulu - četvrtu zaredom, 32. u istoriji

Izvor: RTS, 29.Apr.2021

Crvena zvezda je pobedom nad Vojvodinom (1:0) u 34. kolu Superlige obezbedila titulu prvaka Srbije, četvrtu zaredom, a 32. u istoriji. . Četiri kola pre kraja prvenstva, fudbaleri Crvene zvezde su obezbedili titulu šampiona..Pobedom nad Vojvodinom u Beogradu, crveno-beli...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.