SUNOVRAT KARIJERE: Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Partizana završio u ABA 2 ligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

SUNOVRAT KARIJERE: Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Partizana završio u ABA 2 ligi (FOTO)

Ponovo u Srbiji.

Nije dugo trajao boravak nekadašnjeg člana Crvene zvezde i Partizana Aleksandra Aranitovića u holandskom Den Bošu, jer je posle samo četiri meseca otišao i potpisao za zemunsku Mladost.

Partizanu je Evrokup nada za spas sezone, a današnje (17.30) gostovanje Lokomotivi jedan od presudnih mečeva za plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. Rusi su favoriti – kvota na keca je 1,30, a na dvojku 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Lokomotiva – Partizan.

On će biti igrač Mladosti bar do kraja sezone. Zemunska ekipa ima velike ambicije pošto želi plasman u prvi rang ABA lige. Aranitović će tako obnoviti saradnju s Draganom Jakovljevićem koji mu je bio trener u kadetskoj ekipi Crvene zvezde svojevremeno, a zajedno su bili prvaci Srbije u toj kategoriji.

Podsetimo, Aleksandar je prvo došao na probu u Den Boš posle kratkog boravka u francuskom klubu Bloa, a pošto je zadovoljio kriterijume dobio je ugovor na dve godine. Kako je prvenstvo Holandije otkazano zbog pandemije virusa korona, Aranitović se vraća u Srbiju gde će pokušati da vrati karijeru na pravi kolosek i ispuni bar delić potencijala koji mu je predviđan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.