SUKOB ZVEZDINIH IGRAČA: Pešić GRUBO ODGURNUO Dragovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 22:55

SUKOB ZVEZDINIH IGRAČA: Pešić GRUBO ODGURNUO Dragovića (VIDEO)

Tenzije, nesporazum ili nešto treće?

Ekipa Crvene zvezde nastavila je da vrši pritisak na polovini Čukaričkog koji je u 22. minutu poveo sa 1:0, u finalu Kupa Srbije, golom Marka Docića direktno iz kornera. Taj pritisak je postao veoma snažan krajem prvog poluvremena, a ponovo je počeo da se pojačava posle desetak minuta igre u drugom poluvremenu.

Naime, u 55. minutu viđena je i jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Čukaričkog, kada je Ivanić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majstorski poslao loptu kroz sredinu u šesnaesterac za Aleksa Viga na koga je startovao Rogan, izbio loptu, ali je bilo kontakta sa Argentincem koji za arbitra Mitića nije bio dovoljan za penal.

Ali, nije se dugo čekalo na Zvezdin izjednačujući gol. Igrao se 61. minut meča, crveno-beli su od kornera napravili ''skraćeni korner'' jer je izostao pritisak rivala, usledio je odličan centaršut na ivicu peterca odakle Pešić udarcem glavom šalje loptu u mrežu za 1:1.

Zanimljiva scena dogodila se tokom Pešićeve proslave gola. On je skinuo dres, krenuo ka severnoj tribini, a u tom trenutku ga je stigao Dragović i zagrlio, ali to se Pešižu iz nekog razloga nije dopalo, pa je ljutito odgurnuo saigrača...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.