STIGAO U BEOGRAD: Vilijams se vratio u Crvenu zvezdu!

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO U BEOGRAD: Vilijams se vratio u Crvenu zvezdu!

Američki košarkaš Markus Vilijams doputovao je jutros u Beograd kako bi se priključio treninzima Crvene zvezde i uskoro ponovo zaigrao za crveno-bele.

Trener Dejan Radonjić nedavno je potvrdio da se Vilijams vraća u redove srpskog i regionalnog i da bi već danas mogao da trenira sa ekipom.

Američki plejmejker zaigraće od 1. decembra kada mu istekne suspenzija FIBA zbog korišćenja marihuane.

Vilijams je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje "triple krune" i plasmana u TOP 16 fazu Evrolige.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vilijams se vratio u Crvenu zvezdu

Izvor: Studio B, 09.Nov.2015

Američki košarkaš Markus Vilijams doputovao je jutros u Beograd kako bi se priključio treninzima Crvene zvezde i uskoro ponovo zaigrao za crveno-bele...Trener Dejan Radonjić nedavno je potvrdio da se Vilijams vraća u redove srpskog i regionalnog i da bi već danas mogao da trenira sa ekipom...Američki...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.