Izvor: HotSport.rs, 09.Nov.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTETA: Zvezda za ‘siću’ ostala bez bisera!

Doskorašnji mladi košarkaš Crvene zvezde Vojislav Stojanović zvanično je postao član Orlandine, objavio je danas italijanski klub.

Orlandina je saopštila da je postigla dogovor sa Crvenom zvezdom oko obeštećenja, posle čega je Stojanović potpisao trogodišnji ugovor.
Krilni košarkaš već određeni period trenira sa klubom sa Sicilije, a već je zadužio dres sa brojem jedan.
Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zvezda ranije je optužila menadžera Zorana Savića i Zorana Radovića da u transferu radili protiv kluba, pošto su omogućili Stojanoviću da pređe u Italiju za samo 29.000 evra.
Stojanović je sa juniorskim timom crveno-belih 2014. godine osvojio Evroligu u Milanu, na kojem je bio MVP, a u sezoni 2013/2014 odigrao je nekoliko mečeva za prvi tim, pre nego što je kratko bio u FMP Železniku.
The post ŠTETA: Zvezda za ‘siću’ ostala bez bisera! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo - Zvezdin veliki talenat ode u Italiju!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2015

Jedan od najperspektivnijih košarkaša Crvene zvezde Telekom Vojislav Stojanović od danas je i zvanično košarkaš italijanske Orlandine...Italijanski klub je to i zvanično potvrdio na svom sajtu, a Stojanović se Orlandini obavezao na trogodišnju vernost...Radi se o 18-godišnjem košarkašu, koji...

Nastavak na Sportske.net...

Đilas pita FIBA: Zašto samo 29.000 za Stojanovića?

Izvor: B92, 10.Nov.2015, 13:36

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas poslao je pismo generalnom sekretaru FIBA Patriku Baumanu povodom slučaja Vojislava Stojanovića. Stojanović je pre nekoliko meseci prešao iz Crvene zvezde u Orlandino, a vladajuće telo svetske košarke u ponedeljak je presudilo da italijanski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.