Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘STARA DAMA’ SVE JAČA: Bivši napadač Crvene zvezde prešao u Vojvodinu (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine sutra od 20.30 na “Karađorđu” dočekuju MTK iz Budimpešte u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Novosađani su danas dobili novo pojačanje.

Reč je o bivšem napadaču Crvene zvezde i momku koji je 2012. godine sa omladincima Srbije osvojio zlato na EP u Litvaniji Ognjenu Ožegoviću. Detalji ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nisu poznati.
Ožegović je fudbalsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi gde nije dobio šansu, kasnije je nastupao za Banat, Voždovac, Rad i Jagodinu. Prošle sezone je nosio dres Borca iz Čačka gde je na 13 utakmica postigao šest golova. Bio je jedan od najzaslužnijih što su “zebre sa Morave” izborile opstanak u Superligi. Ožegović je prošle sezone protiv Jagodine postigao jedan od najlepših golova (na snimku 1:05).
(Izvor: YouTube/Superliga Srbije)
The post ‘STARA DAMA’ SVE JAČA: Bivši napadač Crvene zvezde prešao u Vojvodinu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Voša - Jedan napadač stigao, čeka se drugi!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2015

Dvojica napadača koji su bili odlični u prethodnoj sezoni će najverovatnije biti nova pojačanja Vojvodine...Vojvodina se sutra od 20:30 sastaje sa MTK iz Mađarske u Novom Sadu, nakon prve utakmice je bilo 0:0, pa se naš klub sa pravom nada da može vrlo lako do plasmana u naredno kolo kvalifikacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.