STANKOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Pavkov napada Inđiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 11:24

STANKOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Pavkov napada Inđiju

Još jedan korak crveno-belih ka overi titule.

U nedelju od 17 časova na programu je meč beogradske Crvene zvezde koja će na svom stadionu dočekati ekipu Inđije. Trener crveno-belih Dejan Stanković je pred svoje izabranike stavio zadatak da se nastavi pobednički niz te iz tog razloga se može smatrati da će Zvezda izaći u jačem sastavu.

Jedan od najnezgodnijih rivala Crvene zvezde u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Superligi poslednjih sezona je upravo Inđija.

U vojvođanskoj ravnici su ukočeni, a jesenas su crveno-beli posle dva gola minusa ostvarili preokret na stadionu “Rajko Mitić”.

Lil ima dva boda manje od PSŽ-a pet kola pre kraja Lige 1, i svaki meč mu je presudan. A večeras (21.00) ima možda i najteži izazov - gostuje Lionu koji je takođe i dalje u trci za titulu. Kvota na dvojku je čak 3,35, dok je kec 2,25, a iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Lil.

Nakon dvomeča sa Radnikom, pojedini igrači crveno-belih su pokazali umor i sigurno je da sledi nekoliko promena.

Poslednja linija je standardna i moguće je da Nemanju Milunovića zameni Radovan Pankov.

Seku Sanogo, će propustiti meč zbog kazne pa će ispred odbrane igrati Njegoš Petrović. Pored njega iće se vrlo verovatno naći Gelor Kanga.

Najbolji tandem strelaca ekipe na levoj strani ostaju Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, dok će El Fardu Bena zameniti Željko Gavrić.

Priliku od starta treba da dobije i Milan Pavkov, dok će italijan Dijego Falćineli biti “džoker”.

Stoga, ovakav sastav treba očekivati od Zvezde u današnjem duelu:

Borjan, Gajić, Pankov, Degenek, Rodić, Petrović, Kanga, Ivanić, Gavrić, Katai, Pavkov.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Elena Svitolina teniserka iz Ukrajine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.