STANKOVIĆ O VLAHOVIĆU: Biće VAŽAN faktor u Kataru, imaćemo dva sjajna špica

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 16:36

STANKOVIĆ O VLAHOVIĆU: Biće VAŽAN faktor u Kataru, imaćemo dva sjajna špica

Lepe reči.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je partije napdača Juventusa Dušana Vlahovića, bivšeg igrača Partizana.

On je istakao da mu je drago što će selektor Dragan Stojković Piksi moći da računa na više vrsnih golgetera na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Jedan igrač kao što je on, zaslužuje da se govori o njemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Napravio je pravi potez sto je došao u Juventus, a gledao sam juče utakmicu protiv Sasuola. Na stranu koliko je novca uloženo, on sa svoje 22 godine je na pravom putu i mislim da je njegova karijera u ozbiljnom usponu, a ono što sam čuo o njemu - to je da ne želi da odustane nijednog momenta, kao i da želi da napreduje iz dana u dan. Biće važan faktor u Kataru, a pošto ćemo imati dva sjajna špica, Mitrovića i Vlahovića, biću veoma srećan jer njima golovi nisu strani - zakljućio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.