STANJE TEODOSIĆA I LAZIĆA? Sferopulos se oglasio pred Zadar

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 23:06

STANJE TEODOSIĆA I LAZIĆA? Sferopulos se oglasio pred Zadar

Nastavlja se ABA liga...

Košarkaše Crvene zvezde u nedelju očekuje okršaj sa Zadar u "Štark areni" u okviru 20. kola ABA lige.

Posle poraza od Žalgirisa, Zvezda u nedelju od 19.00 sati igra protiv Zadra koji ume da bude vrlo neprijatan rival ove sezone. Uostalom, savladali su Partizan u na svom parketu i dokazali tu tvrdnju.

Trener crveno belih Janis Sferopulos na ovom meču neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da računa na povređenog Nikolu Topića, čiji oporavak teče po planu, dok su pod znakom pitanja kapiten Branko Lazić, kao i Miloš Teodosić, navedeno je na sajtu kluba.

- Sutra igramo izuzetno važnu utakmicu za plasman u ABA ligi i to na našem terenu. Zadar je izuzetno opasan tim, u seriji dobrih rezultata i zaista moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu - rekao je trener Janis Sferopulos.

Zvezda je trenutno na skoru od 16 pobeda i 3 poraza, dok ekipa iz Zadra ima 11 trijumfa i osam neuspeha.

Podsetimo, kapije beogradske Arene otvaraju se dva sata pre početka utakmice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos: Utakmica protiv Zadra veoma važna, moramo da budemo spremni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2024

Igramo izuzetno važnu utakmicu za plasman u ABA ligi i to na našem terenu, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos uoči utakmice protiv Zadra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.