„STADIONVELT”: Marakana mora da se vidi

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„STADIONVELT”: Marakana mora da se vidi

Stadion Crvene zvezde je jedan od 50 objekata te vrste, prema navodima nemačke kompanije „Stadionvelt”, koji moraju da se vidi u Evropi.
Eminentna nemačka firma, u čijem opisu posla je publikovanje informacija vezanih za planiranje, izgradnju i rukovođenje stadionima, izdala je novu publikaciju upravo pod tim nazivom - „50 evropskih stadiona koje morate da vidite”.
Na 128 strana predstavljeni su stadioni na Starom kontinentu, koji su svojim gradovima, kako je navedeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << služe kao orijentir i dobar izvor zarade, uz napomenu da svako ko je ljubitelj fudbala mora da ih poseti.
- Neki su pravi klasici, kroz koje diše istorija, drugi su jednostavno veliki i ludačko skupi, a ima i modernih i inovativnih – navode autori publikacije, koji su pored 50, predstavili i još deset stadiona kao bonus.
Ceo tekst pročitajte u štampanom izdanju Žurnala od 30. marta . Ako ste zainteresovani da se pretplatite na elektronsko izdanje „Žurnala“ kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.