ŠTA ĆE SAD UEFA: Delije prekinule utakmicu u Surdulici zbog Regionalne lige, oglasili se Bed Blu bojsi i Torcida (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE SAD UEFA: Delije prekinule utakmicu u Surdulici zbog Regionalne lige, oglasili se Bed Blu bojsi i Torcida (VIDEO)

Regionalna liga ponovo je ‘zapalila’ Balkan, a posle izjava čelnika oglasili su se i navijači tri od četiri najveća kluba bivše SFRJ i u glas rekli – NE!

Delije su već više puta izrazile svoj stav o mogućem formiranju Regionalne lige, a danas su ga ponovile u Surdulici. Kako bi poruka bila što jasnije prenesena, najverniji navijači Crvene zvezde su prekinuli meč u Surdulici na pet minuta uz skandiranje rekli šta imaju o mogućim dvobojima sa Hajdukom, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Dinamom, Sarajevom, Vardarom i ostalima. Evo kako je to izgledalo u Surdulici:
(Izvor: YouTube/Volim Sport TV)
Oglasili su se i navijači Dinama popularni Bed Blu bojsi koji su kao i Delije protiv Regionalne lige.
– Nikakva jugo-liga ne dolazi u obzir, zanima nas samo Hrvatska – rekao je jedan od vođa navijača tima sa Maksimira.
Foto: Facebook Navijači Hajduka, popularna Torcida je svoje rekla na poslednjoj utakmici HNL uz poruku ‘je**la vam regionlna liga mater’, a sada se oglasio i sekretar navijačke grupe.
– Apsolutno smo protiv bilo kakvog takmičenja s klubovima iz bivše Jugoslavije. Kažu da se diže kvalitet fudbala, da je to dobra ideja. To nas ne zanima. Zbog svih događaja iz prošlosti, s njima ne želimo u nikakvu ligu – rekao je Damir Grujić.
Sada se čeka još reakcija Grobara, a nju ćemo dobiti najverovatnije sutra kada Partizan na svom stadionu dočekuje Spartak.
The post ŠTA ĆE SAD UEFA: Delije prekinule utakmicu u Surdulici zbog Regionalne lige, oglasili se Bed Blu bojsi i Torcida (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.