Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRNIĆ ŠIRI OPTIMIZAM: Evo zbog čega je Zvezda u prednosti u odnosu na Sasuolo…

Krilni napadač Crvene zvezde Slavoljub Srnić širi optimizam pred prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Sasuola.

Ostalo je još dva dana do meča u Ređo Emiliji. Slavoljub Srnić ne može da dočeka četvrtak. Kako kaže veoma je motivisan pred dvoboj u Italiji.
– Još dva dana ostalo je do utakmice i stvarno jedva čekam da počne. Znamo svi u ekipi da nam ova utakmica može doneti dosta dobrog, i zato ćemo biti mnogo motivisani. Pripremamo se isto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kao i za svaku drugu utakmicu, ali smo mnogo motivisani – rekao je Slavoljub Srnić.
OHRABRENJE: Da li će ove reči Blaže Raosavljevića obradovati Delije pred dvomeč sa Sasuolom?
On je takođe istakao da je Crvena zvezda u prednosti u odnosu na Italijane, jer je već u takmičarskom ritmu.
– Po mom mišljenju, mislim da je bolje što igramo prvu utakmicu u Italiji, jer svaki gol u gostima koji postignemo dosta će nam značiti. Smatram da nam je prednost to što smo već u takmičarskom ritmu za razliku od njih, to bismo mogli da iskoristimo.
NE BAŠ LEPA VEST ZA DELIJE: Evo koliko košta ulaznica za ulazak na stadion Mapei…
Proučavanje vrlina i mana protivnika uveliko je u toku.
– Nismo još uvek pogledali sav materijal, ali upoznajemo se sa njihovim sistemom igre. Dosta su uigrana ekipa jer igraju zajedno više godina. Ja sam gledao par njihovim utakmica prošle godine, i mislim da imamo dobre šanse protiv njih, ako uradimo sve što se dogovorimo – zaključio je Srnić.
The post SRNIĆ ŠIRI OPTIMIZAM: Evo zbog čega je Zvezda u prednosti u odnosu na Sasuolo… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grof" spremio tim, Zvezdo, šansa je u Italiji!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2016, 08:57

Sutra uveče Zvezda će se na "Mapeiju" suočiti sa Italijanima, prva utakmica će biti lakša?..Kad kaže kapiten Deki treba mu verovati. Legendarni srpski reprezentativac je u izjavi za "Sportski žurnal" rekao da Zvezda može protiv Sasuola, ali da je ključ na "Mapeiju"...I on se slaže sa mišljenjima...

Nastavak na Sportske.net...

Božović: Svaki rezultat sem poraza je dobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2016

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa morati da bude disciplinovana ako želi pozitivan rezultat protiv Sasuola u prvoj utakmici i naveo da bi bio zadovoljan i nerešenim ishodom u Italiji..."Svaki rezultat osim poraza je dobar. Nadamo se da možemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.