SREĆA U NESREĆI ZA ZVEZDU: Da je igrao u Danskoj, Katai bi ZAVRŠIO karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 15:00

SREĆA U NESREĆI ZA ZVEZDU: Da je igrao u Danskoj, Katai bi ZAVRŠIO karijeru

Kakav splet okolnosti.

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde, Aleksandar Katai, mogao je vrlo lako da završi karijeru da je igrao utakmicu Lige Evrope u Danskoj protiv Mitjilanda.

Katai, koji se oporavio od korona virusa, koristio je prilikom inhalacije isti lek kao i njegov sin, a jedna od supstanci spada u nedozvoljene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
– Ostanak Kataija u Beogradu je bilo najbolje moguće rešenje za Zvezdu, jer bi u slučaju testiranja bio pozitivan na beta 2 agoniste, a automatska kazna je 4 godine suspenzije. Beta 2 agonisti, koji su po funkciji bronhodilatatori, šire bronhije i omogućavaju korisniku da može da udahne više kiseonika i da stvori više energije – otkrio je za Telegraf doktor Nenad Dikić.

– Lekarski tim Zvezde je odlično reagovao i uspeo da spreči eventualne velike probleme – oceni je Dikić.

Dodao je i da bojazni za dalje mečeve nema.

– On će moći da se normalno takmiči jer je prošlo dovoljno vremena da se nedozvoljena susptanca otkloni iz tela, tako da sa te strane nema problema za Zvezdu – naveo je doktor.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Joana Timofekijuk, devojka fudbalera Florinela Komana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.