SRAMNO: Viktor Savić uvredio Željka Obradovića! Glumac izazvao gnev Grobara, porukom branio transparent navijača Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 13:32

SRAMNO: Viktor Savić uvredio Željka Obradovića! Glumac izazvao gnev Grobara, porukom branio transparent navijača Zvezde (FOTO)

Reči koje ne priliče jednom glumcu.

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su sjajan večiti derbi. Savladan je Partizan moglo bi se reći rutinski, ali navijači crveno-belih nisu bili tako brilijantni kao četa Joanisa Sferopulosa.

Tokom utakmice na tribinama mogao se videti transparent sa likom trenera Partizana, Željka Obradovića. Pristalice vicešampiona ABA lige su, pored toga, tokom meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogrdno skandirale najtrofejnijem evropskom stručnjaku.

Detalj koji nije za pohvalu, ali šta tek reći za stav, javne ličnosti, glumca Viktora Savića.

- Ja ne razumem u čemu je problem sa zastavom, lik urla i crven je u faci + ima sedu (belu) kosu. Klasična crveno-bela zastava! Ako ovo nije dobra fora, ja ne znam šta je. Ako krenete sad da mi pišete kako njega svi poštuju, to je derbi i vređanje je obostrano. Ni mi se nismo ljutili kad ste vi vređali Pešića - napisao je glumac uz priloženu fotografiju tranasparenta navijača tima sa Malog Kalemegdana.

Generacijski antitalenat i jedan od najslabijih glumaca koje je ova zemlja ikad imala, on vređa najboljeg trenera Evrope u istoriji, i to trenera koji u životu ružnu reč nije rekao za klub za koji ovaj navija. Bolesna tribina i još bolesnija podrška javnih ličnosti toj tribini... pic.twitter.com/8LoxuQA1MB

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) January 6, 2024

Savić je bio upravu u samo jednom delu, a to je da je vređanje obostrano, ali ako on kao javna ličnost se pridruži ovakvom načinu odnosa i to prema treneru protivničke ekipe koji nikad nije loše govorio o Crvenoj zvezdi, niti je podizao atmosferu.

Čak, štaviše, od dolaska Obradovića u Partizan i ambicije Crvene zvezde su porasle u Evroligi, pa je sada cilj i fajnal-for, a ne kao ranijih godina četvrtfinale, do kog su stigli samo jednom od sezone 2013/14 od kada redovno učestvuju u najelitnijem evropskom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.