SRAMNA PORUKA NAVIJAČA GALATASARAJA: Marko Ivković nije umro, on živi u paklu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Dec.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMNA PORUKA NAVIJAČA GALATASARAJA: Marko Ivković nije umro, on živi u paklu (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone spremaju se za nastavak Evrolige pošto su se plasirali u Top 16 fazu eltinog takmičenja.

A novi dueli u Evroligi odvešće crveno-bele ponovo – putem Turske, zemlje koja će crnim slovima ostati upisana u istoriji ovog kluba budući da su navijači turkosg Galatasraja pre samo godinu dana ugasili mladi život navijača crveno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Marka Ivkovića Jagode.
Kao što je dobro poznato srspkoj javnosti, popularne Delije nisu zaboravile svog palog druga i često njihove tribine oslikavaju poruke podrške porodici Ivković sa slikom nesrećno nastradalog Marka i parolom “Živiš”.
Sve to, takođe, dobro je poznato i u Turkoj. Međutim, navijači Galatasraja ne samo da se ne stide da su oduzeli jedan ljudski život, već se time, čini se, i ponose. Drugačije se teško može objasniti transparent koji su nedavno podigli i nakojem je ispisano: “Marko nije umro, on živi u paklu”.
FOTO: CROP U Srbiji postoji narodna izreka: “čega se pametan stidi, budala se ponosi”. Međutim, čak i ova izreka teško da može da objasni mračnu stranu uma na kojoj su navijači ovog turskog kluba.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolesna provokacija Galatinih huligana pred Zvezdino gostovanje u Istanbulu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Dec.2015

Čega se pametan stidi....Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu gostiju Efesu u Istanbulu, na startu Top 16 faze takmičenja u Evroligi, a uoči tog susreta oglasila se jedna ekstremna grupa ''navijača'' Galatasaraja, koja je na monstruozan način podsetila na prošlogodišnje ubistvo navijača...

Nastavak na Sportske.net...

Besramni monstrumi: Marko Ivković nije umro, on živi u paklu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2015

Crveno-belima je suđen Istanbul. Čak tri puta u Top 16 fazi, Crvena zvezda će igrati na Bosforu, a prvi susret u drugoj rundi biće već u sredu, kada četa Dejana Radonjića gostuje Anadolu Efesu. Pred meč sa "pivarima", navijači Galatasaraja na društvenim mrežema su još jednom pokazali kakvi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.