SPORTAL.RS tim 13. kola JSL

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORTAL.RS tim 13. kola JSL

Crvena zvezda je veoma neprijatno iznenadila navijače na gostovanju u Kragujevcu. I može Nenad Lalatović sada da kuka na taktiku gostiju, ali nije valjda očekivao da će tim koji je dao dva gola u prethodnih 12 utakmica zaista krenuti napred po 13 kada je bio brojčano jači. Doduše, imao je i šansu da dodatno naudi prvaku, ali nije. Partizanov tandem Petar Škuletić i Danko Lazović je iskoristio poklon serviran sa "Čika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Dača" i bez mnogo problema slavio pobedu nad Napretkom. Vojvodina polako ali sigurno gubi dah, i sve više podseća na onaj tim koji je i ranijih godina ispadao neozbiljan u borbi za titulu na malim utakmicama.

Žarko Trifunović (Radnički 1923) - Čuvar Kragujevca! Odbranio je golman Radničkog i moguće i nemoguće, vadio loptu kada su je svi videli u golu i produžio agoniju Zvezdinih napadača. Njegova svakako najbolja partija u dresu ekipe Radničkog.

Vladimir Bubanja (Radnički 1923) - Odličan je bio momak koji je iz u karijeri nosio dresove Erdoglije i Pobede iz Beloševca. Odbijali su se napadači Zvezde od njega, a kada su neki put i uspeli da prođu štopera, bio je tu Trifunović da im još jednom pokaže da Kragujevac neće napustiti pobednički.

Ivan Đoković (Borac) - Po treći put se vratio iskusni štoper kraj Morave i sigurno uprava Ččana nije pogrešila. Delovao je kao stena pred napadačima rivala i uz golmana Nikolu Petrića najzaslužniji je što je Borac stigao do boda.

Nemanja Antonov (OFK Beograd) - Levi bek "romantičara" je upisao asistenciju kada je kod prvog gola poslao teledirigovan centaršut ka Jovanoviću. Nijednog trenutka nije dozvolio da "dune promaja" sa njegove strane.

Branko Ilić (Partizan) - Stigao je protiv velikog dužnika iz prošle sezone novajlija Ilić da upiše prvi gol u dresu Partizana ove sezone. Lepo je ispratio akciju svog tima, a onda pokazao da ume i da završi kako treba napad.

Vladimir Jovančić (Jagodina) - Izgleda da je nekadašnji igrač Partizana konačno pronašao pravu sredinu u kojoj igra i najbolje još od Rada. Otvorio je Čukarički nakon greške Lukasa Pjasentina i bio među najzaslužnijima za četvrti zastopni meč u kojem "ćurani" nisu izgubili protiv "brđana".

Miloš Lepović (Jagodina) - Dve asistencije je upisao fudbaler Jagodinaca na meču u Beogradu. Idealno je uposlio Đorđa Šušnjara kod drugog gola gostiju, a i centaršut mu je bio odličan pošto je posle njega Đurić bio strelac.

Marko Janković (OFK Beograd) - Mladi reprezentativac Crne Gore i fudbaler Olimpijakosa na pozajmici u redovima "romantičara" igra sve bolje. Povukao je akciju u 9. minutu meča koju je i na najbolji način ispratio golom.

Dejan Georgijević (Spartak) - Nekadašnje dete Zemuna i Partizana vešto koristi svaku šansu koju dobije od Petra Kurćubića. Može se reći da je i zaslužio i veće poverenje posle poslednjih nekoliko utakmica, jer se vidi da ima osećaj za gol zbog kojeg ga je svojevremeno i Aleksandar Stanojević vodio na test mečeve Partizana u Ruminiji. Imao je dve šanse za manje od pola sata, jednu je iskoristio, sasvim dovoljno za mesto među najboljih 11.

Petar Škuletić (Partizan) - Mnogo promašuje, ali mnogo i daje. Što je najbitnije, do sada je postigao više golova nego kompletna Crvena zvezde i time je u mnogome uticao da se njegov tim nađe na prvom mestu. Škuletić je poređenja radi dao i više golova nego napadi devet klubova u JSL.

Danko Lazović (Partizan) - Pravi potez je povukao kada je rešio da ostane među crno-belima letos. Vratio se i u reprezentaciju, a učinak mu je pored onog vidljivog od sedam golova i veći. Izbori tokom meča veliki broj faulova za svoj tim, otvara prostor Škuletiću, jednostavno, radi sve ono što se očekuje od igrača koji igra na njegovoj poziciji.

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.