SPOMINJALI SU SE ZVEZDA, PARTIZAN I BUDUĆNOST: Bojan Dubljević ima novi klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 20:47

SPOMINJALI SU SE ZVEZDA, PARTIZAN I BUDUĆNOST: Bojan Dubljević ima novi klub!

Napustio je Valensiju posle 11 godina.

Crnogorski košarkaš Bojan Dubljević nedavno je razdužio dres španske Valensije, a prema pisanju "Vijesti" od naredne sezone će igrati za ruski Zenit.

Za krilnog centra su bili zainteresovani timovi iz ABA lige - Crvena zvezda, Partizan i Budućnost, ali se Bojan odlučio za nešto hladnije krajeve.

Zenit, kao što znate, ne igra u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligi zbog zabrane koju imaju ruske ekipe, ali će i pored toga imati respektabilan tima naredne sezone. Na klupi je ostao Ćavi Paskval, dovedeni su Vins Karter i Kajl Kjurik.

Dubljević je tokom 11 godina provedenih u Valensiji osvojio dve titule u Evrokupu, titulu šampiona Španije, trofej u Superkupu. Dubljević je bio MVP finalne serije 2017. godine kada je Valensija stigla do španskog trona.

Pogledajte kako izgleda Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.